Hur var det här då?
– Det är toppen.
Har du någon bulle i ugnen just nu?
– Ja, det har har faktiskt, äpplebullar.
Vad har du på ditt nattduksbord då?
– Massor med onödiga saker som inte borde vara där
När insåg du att kakor och bakning var coolt?
– När jag hade hemkunskap, har alltid älskat att vara kreativ och skapa med händerna.
Vilket är ditt bästa bakverktyg?
– Min visp och palett.
Varför?
– Vispen är nödvändig, paletten är ett perfekt verktyg som man kan lyfta och stryka upp tårtor med och använda till mycket annat.
Bästa stället att äta bakelser/desserter på i Stockholm och vad ska man beställa?
– Oj det finns många. Svårt att välja.
I världen då?
– Joan´s on third i LA och då ska man äta deras morotskaka.
Bästa receptbok?
– Sweet och United states of cakes :-)
Världens bästa baktips generellt?
– Läs receptet ordentligt
Hur är det att jobba med bakverk?
– Gott och alldeles underbart.
Vem/vad fick dig att börja baka?
– Jag själv.
Vilket är det sämsta jobb du haft?
– Har varit lyckligt lottad.
Vilket bakverk önskar du att du hade uppfunnit?
– Cupcakes och tagit patent på det hahaha.
Vad ska du göra till helgen?
– Säkert något kul
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar